Avestapropagandan (2019-08-25)
Kategori: Tävling
Karta/område: Olofsfors Ö
Arrangör: Avesta OK
Distans: 3,0 km, sprang 3.224 m
Sträcka: 3.22 km
Tid: 36:34
Solig sommardag, Ingemar och Yngve(!) hängde med till Knallasbenning och åkern där vi varit på AOK-tävling tidigare. Fast nu gick banorna söder om vägen i ganska trevlig skog.
Oskärpt i starten, började orientera innan jag kommit till startpunkten! Som tur var kom jag ut på Kamrersstigen (namnförklaring ges av Erik Johansson) och hittade tillbaka till startpunkten. Vek dock höger på höjden och fick en krok in till kontrollen. Kändes inte bra, trodde jag var mer efter än 12 sek.
Sen gick det bättre ett tag. Såg K4 på långt håll men när jag skulle stämpla stämde inte kodsiffran! (Trodde jag inte kommit så långt på banan så jag tittade på tredje kontrollens kod). Blev stående ett tag. Virrpanna!
Vid femman såg jag stenen till vänster och Stig Oveland (2 min) till höger. Trodde han följde med in till kontrollen, men det gjorde han tydligen inte. Ut från sexan såg jag en Linne-löpare framför. Kom ifatt P-E Wåhlberg vid vägen, tillsammans fann vi K7 efter lite krångel.
Därefter plötsligt jättetrött. Sommarvärmen kändes pressande. Fick släpa mig fram resten av banan. Men kontrollerna var inte så svåra. Tappade stadigt på Hasse Johansson som vann med nästan fyra minuter.
Visa kommentarer (0)
 
Avestapropagandan (2019-08-25)