Natt-DM (2011-08-27)
Kategori: Tävling
Karta/område: Ulvsta
Arrangör: Ockelbo OK
Distans: 3,8 km
Come-back efter ganska precis en månads uppehåll med ryggskott. Lyset var bra (Kina-lampa lånad av Ingemar). Just ingenting annat var bra.
Var så rostig att jag inte lyckades trycka på rätt knapp på GPS-klockan vid start. Har försökt fundera ut var jag varit vid första, men det hade varit intressant att se ett GPS-spår.
Fick se en reflex nere till vänter när jag hade 50 m kvar att stega. Sprang ditåt, men såg att den inte satt vi någon sten. Försökte reparera riktningen, visste inte var reflexen satt. Efteråt fick jag veta att den satt vid punkthöjden. Jag trodde på flacka höjden litet längre fram.
Ganska snart bestämde jag mej för att söka mej ner till mossen med diket alldeles öster om min kontroll. Men den kom aldrig. Såg en massa H 21:or men ingen reflex. Till slut stod jag vid ett dike, där jag lýckades läsa in mig. Ganska missnöjd förmådde jag inte ens springa därifrån till kontrollen, utan bara gick. Där HelgE dök upp. Han startade 8 min efter mig. Vi 2:a dök Ola K upp, han hade startat 6 min efter, men också bommat 1:a.
Ola sprang ifrån oss till 3:e och blev distriktsmästare. HelgE sprang ifrån mig på vägen till 4:e och kom nästan ifatt mig vid 5:e. Vid 6:e var han dock ifatt och sprang ifrån mig tidigt på väg till 7:e, då jag kände klara smärtor i ryggen. Sen kom han ifatt mig även vid sista och sprang ifrån mig för tredje gången på snitseln. Han blev DM-trea. Jag blev sist. Kempe passerade mej från sista.
Visa kommentarer (0)
 
Natt-DM (2011-08-27)