Dala Veteran OL (2018-09-11)
Kategori: Tävling
Karta/område: Sågmyra
Arrangör: Bjursås OK
Distans: 3,7 km, sprang 4.394 m
Sträcka: 4.39 km
Tid: 45:57
Hyfsat genomfört, blev fyra, men långt ifrån perfekt. Låg tvåa vid K2. Till trean skulle jag ta stigen till höger och sedan över det gula nedanför berget och rakt norrut mot kontrollen. Det blev fel direkt då jag tog en gammal släpväg i stället för kartstigen. Förstod det efter ett tag, men hade fortfarande planen att runda berget till höger, vilket var korkat. Nu blev vinkeln fel. Kom mot en grön vägg men förstod inte att jag var på väg ur riktning helt. Osäker. Lyckades räta upp det och såg sankmarken till höger. Då var jag "hemma".
Sen gick det bra ett tag, ända tills jag skulle ta K6. Var inte tillräckligt noga ner från stigen och när jag fick se flera stenar och hade en djup sänka framför drog jag mig norrut ända tills jag var ute vid stigen igen...
Mycket trött till sjuan men sen var det lyckligtvis mest utför.
Fick bomtid till 13:e då jag var rädd att hamna utanför IP-stängslet. Det gick dock inte förbi kontrollen, så de flesta såg det och tog en genare väg.
Ingemar bröt för andra veckan i rad. Vi åkte med Rask-Jönssons och Kalle provade foten som tyvärr inte höll. Carina debuterade på en rätt svår bana 5. Hon hade blivit tvåa om hon sett den sista, egentligen onödiga, kontrollen som satt 20 meter före målstämplingen.
Visa kommentarer (0)
 
Dala Veteran OL (2018-09-11)