Dala Veteran OL (2018-07-03)
Kategori: Tävling
Karta/område: Långshyttan
Distans: 3,7 km, sprang 4.351 m
Sträcka: 4.35 km
Tid: 50:20
Fjärde besöket på denna karta med fin skog. I år fick jag inte ens ett resultat då jag inte hittade målstämplingen! Ganska märklig avslutning på banan. Jag hade klart för mig att det var markerat som ett utbrutet mål vid kolbotten, men på kontrollbeskrivningen finns ju inget förtydligande vad målplatsen är för något. Jag klev in i buskarna, hittade kolbotten, gick runt i den och kollade bland sly och ormbunkar, men det fanns ingen skärm. Ut på stigen igen, ingen skärm. Däremot hängde det snitslar på stigen bort mot TC. Inget annat att göra än att följa snitslarna då.
Fick beskedet att jag inte målstämplat. Alla andra hittade tydligen målenheten som stod nånstans mellan kolbotten och stigen...
I övrigt inte mycket att säga. Som vanligt en hyfsad inledning men vid K5 var jag trött, låg femma tre minuter efter. Vid sexan kom jag ifatt Karl-Ivar som startat tre minuter före.
Upp till K9 var det jättejobbigt, gick i stort sett hela vägen. Men till tian lyckades jag komma lite före Kalle, som tog stigen.
Åtta skulle jag blivit.
Visa kommentarer (0)
 
Dala Veteran OL (2018-07-03)