Dala Veteran OL (2018-06-26)
Kategori: Tävling
Karta/område: Hosjö
Arrangör: Korsnäs IF OK
Distans: 3,6 km, sprang 4.415 m
Sträcka: 4.41 km
Tid: 48:33
En vacker dag for jag med Sven och Bengt till Hosjö för att göra ett nytt försök. (Vilade från midsommarens Sprintercup då vi fick Englandsbesök.)
Det blev samma visa igen. Springer som jag vill första halvannan kilometer, sen allt saktare framfart med stigande trötthet. Tvåa vid K1, ledde vid K2, tvåa vid K3.
På väg till fyran låg det gallringsvirke på marken och man kunde höra en skogsmaskin. Jag beslöt att vända tillbaka till drivningsvägen och köra runt på stigarna. Men när man lämnade hyggen blev stigen täckt av liggande stockar. Rena hinderbanan, man fick hoppa som en timmerflottare. När stigen delade sig hoppade jag över på den vänstra, för på myren var det rent. Sen började hinderbanan igen. Lika för alla, men värst för den trötte.
Ner mot K4 skulle jag bara glida på åsen, men hamnade på nästa kant. Upptäckte det dock och tog kontrollen. Då var Bengt där. (Hade startat 3,5 före men det visste jag inte). Eftersom han sprang tappade jag honom ur sikte direkt till femman. Vid K6 såg jag honom igen, men sen var han borta och sprang mot en fjärdeplats.
Jag tufflade på i mycket måttlig hastighet. Orkade inte titta uppåt vid stigen på väg till K7, trodde jag passerade under kraftledningen, men en bit in i det gröna fick jag något överraskad se ledningen till höger om mig.
Vid åttan drog jag upp på höjden för att kunna se skärmen, oavsett vilken sida den än skulle sitta på. Såg den inte. Drog söderut, men märkte att jag varit rätt. Tillbaka och ända in till höjdfoten. På två meters håll upptäckte jag skärmen bakom några smågranar.
Traskade resten av banan. Vad ska jag till O-ringen och göra?
Visa kommentarer (0)
 
Dala Veteran OL (2018-06-26)