Dala Veteran OL (2017-06-20)
Kategori: Tävling
Karta/område: Svärdsjö gruva
Arrangör: Svärdsjö/Karlsbyheden
Distans: 3,4 km, sprang 3.971 m
Sträcka: 3.97 km
Tid: 40:06
Fick sällskap av Bengt och Ingemar till Svärdsjö en solig dag med behagliga 15 grader.
Det gick fint ända ner till K 5 denna gång. Sen började jag känna mig sliten. Svängen in till sexan blev lite större än avsett då det var risigt. Skulle kört ut på hygget som var fint.
Sedan blev det att klättra fyra kurvor över hygget mot sjuan och det var tillräckligt för att bli slutkörd. Rundade onödigt det gröna (som var helt OK att köra igenom) men fick en säker ingång längs beståndsgränsen.
Hoppade ned för att stämpla, men ingen skärm i brantvinkeln! Konfunderad. Sökte längre ner och hittade en brant ytterligare, men det kan inte vara den som är åt nordost på kartan. Försökte få till det. Kan det vara en brant delvis dold av banpåtrycket, det där som ser ut som en sten? Klättrade uppåt igen, förbi "kontrollbranten", och där uppe satt skärmen vid en rak ovinklad liten brant. (Där mitt GPS-spår vänder i söder.) Tog nästan tre minuter.
Försökte lufsa på resten av banan men det gick vansinnigt tungt. Blev sjua, slagen med sju minuter. Inget större förtroende för kartan. Exempelvis det vita området norr om sjuan, mellan beståndsgränserna, borde varit grönt.
Bengt blev tvåa och Ingemar vann bana 3! Kul!
Visa kommentarer (0)
 
Dala Veteran OL (2017-06-20)