Uppsala Möte (2016-04-23)
Kategori: Tävling
Karta/område: Lunsen nordost
Arrangör: IF Thor
Distans: 3,2 km, sprang 3.608 m
Sträcka: 3.61 km
Tid: 31:09
Mitt huvudproblem just nu, förutom dåligt knä och ömmande hälsena, är att jag inte kan detaljläsa kartan i fart. Springer ju med glasögon, men det är en kompromiss för att jag ska se skärmarna bättre. Kartan läser jag egentligen bättre utan glasögon. Så det är mycket man upptäcker i lugn och ro efteråt.
Som t ex K6, där jag inte kunde se hur det var ritat. Såg att jag skulle förbi ett gult hällområde och kontrollbeskrivningen sa att jag skulle ha en sänka. Sprang förbi den första och chansade på ett kika ner i nästa. Ingen skärm. Tillbaka. Där satt den, en bit ner. Tappade tid även på 5:an (stod på en oredovisad höjdrygg innan jag vek höger och fick se skärmen), 7:an och sträckan till 8:an.
K9-10-11 syntes på långt håll.
Till 13:e skulle man välja sida om sjön. Höger såg närmast ut. Efter dammen hade jag ingen lust att springa stigen runt åt vänster, men det hade gått lite fortare.
Blev sexa och får vara nöjd med dagen. Det är alltid roligt att orientera i Lunsen. Inte ett hygge, men massor av småhöjder och sankmarker.
Visa kommentarer (0)
 
Uppsala Möte (2016-04-23)