Avestapropagandan (2014-08-23)
Kategori: Tävling
Karta/område: Erik-Matsbo
Arrangör: Avesta OK
Distans: 3,2 km, sprang 3.971 m
Sträcka: 3.97 km
Tid: 38:24
Knät hade känts överraskande hyfsat efter Storviksnatta, men i dag var det ömt på väg till start. Och det blev inte bättre av att jag halkade i bäckravinen direkt efter start och slog det i något hårt. Hela loppet fick jag tänka på hur jag sköt ifrån och tog emot för högerbenet protesterade ideligen.
Oväntat jobbig bana. 140 meters stigning för gubbar på en medeldistans. Aningen mer än på Tuna Ting i Gyllbergen faktiskt.
Men det gick ändå bra ända till K6. Liten onödig avvikelse mellan 1 och 2. Såg folk som sprang fort till vänster och befarade att de var på vägen. Men det var ju traktorstigen.
Låg faktiskt tvåa vid sexan. Det trodde jag inte.
Fick hjärnsläpp när jag skulle ner mellan grönområdena. Låg precis rätt men fick av nån orimlig anledning för mej att jag var på väg ner i det vänstra vita området. Fattade redan när jag svängde ner från stigen att jag gjort fel, men lyckades ändå tappa ytterligare tid i klättringen genom att återvända till stigen som var ursprungsplanen. Knasigt.
Vid nian blev jag åter osäker. Trodde jag följde den gröna kanten sista biten men låg tydligen en bit ute i det vita. Fick se den runda höjden till höger, men lite långt bort. Och där fanns en liten men tydlig punkthöjd som inte var med på kartan. Så det blev en krok ner till diket innan jag övertygat mej att jag var rätt.
Slagen med 6 min av Stenerhag. Rejält ont i knät efteråt.
Visa kommentarer (1)
 
Avestapropagandan (2014-08-23)