Rehns BK:s nationella (2014-05-31)
Kategori: Tävling
Karta/område: Bollnäs
Arrangör: Rehns BK
Distans: Medeldistans 3,1 km, sprang 3.456 m
Sträcka: 3.46 km
Tid: 29:25
Medeldistans, men inte precis nån medeldistansterräng. Relativt lätt, ändå var vi inte många som fick bomfritt i Winsplits.
Väldigt lätt K1 då den låg helt öppet. Alla på min startminut visade sig ha samma första, men de andra tre var en bra bit före. I min klass var jag dock snabbast...
Till nästa hade jag vikt bort K2 så jag var på väg ner till vänster om knallen som kraftledningen går över. Men jag stannade upp, fick se tvåan på kartan och såg att jag borde hålla till höger om knallen. Litet tidstapp men det kunde blivit mera. Sedan lite osäker ner mot kontrollen som inte syntes långt.
K3 fruktansvärt lätt. K4 svår att se i grönskan. Räknade in fyra stenar innan jag kom till sänkan.
K5 fruktansvärt lätt. Till sexan var det fint men jag hade tydligen svårt att hålla riktningen. Kom dock ut på stigen precis vid stenen, så det var bara att styra rätt. Tappade mycket tid på denna sträcka, men det berodde nog mest på att jag tog mej fram så sakta (uppför).
Till sjuan passerade jag stora stigen vid "fel" sten så det blev lite osäkert när jag kom ner till stenar före nästa stig. Fick gira lite höger mot beståndet för att inte komma bort. Resten gick bra. Fick överraskande se Ola K (2 min) vid åttan.
Väldigt nöjd med tredjeplatsen. Och eftersom några av landets raskaste gubbar var med tyckte SOFT:s dator att jag skulle få min bästa poäng hittills.
Visa kommentarer (0)
 
Rehns BK:s nationella (2014-05-31)