Dala Veteran-OL (2014-05-20)
Kategori: Tävling
Karta/område: Lerbäcken, Krylbo
Arrangör: Dalaportens OL
Distans: 4,8 km, sprang 5.251 m
Sträcka: 5.25 km
Tid: 46:15
Besegrade Stenerhag och de andra 65:orna! Det bommades nämligen en hel del på sina håll. Jag hade ingen bra form och var bland de fem bästa på bara två delsträckor. Ändå oväntat femma totalt, bomfritt enligt Winsplits.
Ingen dalaterräng precis, lite bökigt bitvis. Fick dock gulstråket till första. Trodde jag skulle spika K2 men kom ner i fel del av sumpmarken.
Trötta ben redan på stigen till tredje. Piggnade till när det gick nerför mot K5. Gjorde kanske en minut på K6 när jag trodde jag följde ett gulstråk på slutet. Men det stämde inte riktigt, så farten bedarrade. Läste in mej på en sten.
Mot åttonde passerade jag samma fläck för tredje gången. Där fanns finaste terrängen på hela banan så det var bra att den blev väl utnyttjad...
K9 gick bra att läsa sig fram till. Där fick jag en gultröja framför. Slet mej ifatt till tionde, sen var det bara att försöka orka hänga med fram till målet. Glädjande nog var gultröjan lika långsam som jag. I mål märkte jag att det var min gamla SOFT-kollega, Claes Nideborn.
Visa kommentarer (0)
 
Dala Veteran-OL (2014-05-20)